LOGEREN OP LANDGOED HACKFORT
   
 
 
 
 
 
 
 
Accomodatie


Hoeve De Moate dateert uit 1886. Het voorhuis, het vroegere woongedeelte, heeft nog alle kenmerken van de 19e eeuwse bouwstijl. Daar verblijft u als gast. Het achterhuis is in de jaren zestig vernieuwd om te vodoen aan de eerste stappen richting schaalvergroting in de landbouwsector. In 1970 verviel de agrarische functie en werd de deel met stallen omgebouwd tot woonhuis.

Het voorhuis heeft een woonkamer, lange hal, slaapkamer, keuken, wc en douchegelegenheid op de benedenverdieping. De woonkamer is in authenieke staat. Centraal in de woonkamer bevindt zich de schouw; de blikvanger in het vakantiehuis. De kolenkachel is in de jaren tachtig vervangen door een aardgashaard. Opvallend zijn verder de geschilderde deuren uit 1886 en het balkenplafond.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers. Op alle drie de slaapkamers staan twee eenpersoonsbedden. Op de bovenste twee kamers kan een extra opklapbed worden bijgezet.

Rond de boerderij staat de gasten een grote tuin met twee terassen ter beschikking en een stenen schuur voor bijvoorbeeld meegebrachte fietsen.

 
 
 
 
 

lamp